Info uit beide kampen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Info uit beide kampen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Info uit beide kampen

Door: Annivaca

Blijf op de hoogte en volg

20 Februari 2005 | Nederland, Amsterdam

Ruim een week zitten de mannen van DetKMar SFIR5 nu op Camp Virginia. Ze hebben hun draai gevonden en zijn al flink aan het netwerken op het kamp. Als ware wijkagenten zijn zij overal al graag gezien. De werkdruk is op dit moment niet echt hoog. De werkzaamheden liggen meer op het sociale vlak.

Het kamp zelf is een enorme zandbak. De faciliteiten zijn goed tot redelijk, kortom het is best uit te houden ! Door vele militairen uit onder andere Japan, Polen, Letland, El Salvador, Oekraine, Tsjechie, Amerikanen en Nederlanders worden onze mannen (in hun witte Police MB) regelmatig op de foto geknipt. Ze beginnen al bijna naast hun dessertboots te lopen.

Op Camp Smitty staan ze weer tot aan de enkels in het water. De regentijd zou allang voorbij zijn volgens menig kenner, maar onze jongens weten nu beter !

Over 10 dagen staat de aflossing al op beide kampen in de deuropening. Zowel op Camp Smitty als op Camp Virginia wordt vanzelfsprekend naar dit moment uitgekeken.

Nog even onze aandacht erbij houden en scherp blijven en dan hebben we het einddoel gehaald ! Met z'n allen op 12 maart 2005 op het vliegveld van Eindhoven voet op Nederlandse bodem zetten !

We gaan jullie zien !

DetKMar SFIR5 (Camp Smitty en Camp Virginia)

• 20 Februari 2005 - 09:27

Marcel:

Namens de jongens in Camp Smitty wensen wij jullie veel succes in Camp Virginia.
    De collega's van SFIR 6 wens ik nog een paar goede verlofdagen toe en een goede reis. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat!

• 20 Februari 2005 - 14:39

Ton:

Kunnen wij natuurlijk niet achterblijven: ook jullie op Smitty veel succes toegewenst! Wij zorgen er voor dat de hamburgers klaar staan als jullie komen. En blijf nog even scherp die laatste periode he ?

• 20 Februari 2005 - 15:21

Frank:

Andre, bedankt voor de drop! Sjaak, bedankt voor je overzichten!

• 20 Februari 2005 - 19:12

SFIR 5 Cpl:

Beste mensen, succes met het volbrengen van jullie missie.
    Blijf laag, erg laag.
    Take care

• 21 Februari 2005 - 04:47

Ton:

Tav Frank: drop ? En wij hier maar op een houtje .... uhhh hamburgertje bijten ?

• 21 Februari 2005 - 07:24

Robert:

Mannen succes de laatste dagen en kom veilig thuis.
    Pascal ik zie je snel.

• 21 Februari 2005 - 15:51

Voor Frank:

voor Frank,
    Pappa, ik heb mijn werkstuk over Irak en jouw uitzending ingeleverd.
    Vervelend dat jullie daar zo in de regen zitten.
    Tot over 3 weken ! Kusjes van NOEKI

• 21 Februari 2005 - 15:54

Voor Grote Dude:

Hoi papa ik wil ook wat schrijven maar ik weet niet wat.We kunnen snel weer tafelvoetballen he?
    Liefs van de kleine dude. Pim