Week 5 (gedicht) - Reisverslag uit As Samawah, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Week 5 (gedicht) - Reisverslag uit As Samawah, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Week 5 (gedicht)

Door: Pascal

Blijf op de hoogte en volg

18 December 2004 | Irak, As Samawah

Wat een feest was dat,
Ik zal u vertellen over het relaas.
Van een grote bos haar,
Naar een kale Sinterklaas.

De hele dag ging het goed,
Tot hij naar de KMar toe moet.
De eerste twee gedichten ging het nog wel,
Maar bij het derde kreeg hij een nog witter vel.

Want Casper zat naast hem,
En Sint las een mooi gedicht.
Maar bijna bij het laatste couplet,
Vertrok in een keer zijn gezicht.

Want hij las termen als,
Kaal hoofd en scheren, ja wat een pech.
Vijf minuten later,
Waren al Sints haren weg.

’s Avonds barbequen,
met de BSB en de grunne.
In Groningen noemen wij het,
Dik doun in tunne.

De rest van de week,
Long Range en gewone zaken.
Niet echt dingen,
Om onder spanning te geraken.

Vrijdag was de dag,
Dat Rene voorlezen mocht.
Want zijn vrouw had een gedicht gemaakt,
En een cadeautje voor ons gekocht.

Een mooi gedicht,
Een mooi gebaar.
Daarvoor bedanken wij,
Als DETKMAR haar.

Volgende week meer,
Over SFIR5.
Dus effe wachten,
Voordat ik weer wat schrijf.

Pascal

• 18 December 2004 - 19:39

Pa En Moe Van Pascal:

Dei Sinterklaos bie joe het wel wat teweeg brocht en er inhakt mot ik zeg'n, der bin'n al zoveul woor'n an spendeerd. Maor ik ben d'r kradodigste bliede om dat joe zo'n mooi fesie heb'n had. Rene zien wief het maor goud met joe veur.
    Almoal een kadogien, zal met een poar doag'n zo met einander veul licht geef'n.
    Mien grunnings is geleuf ik al net zo krom als van die, moar dat mag de pret nait druk'n.
    Moar doe most nait laig'n dat het volg'nde versie een week op zich mot loat'n wacht'n want der stait alweer ain op.
    Zal het als een gezwinde hond goan lees'n
    groat'n van dien pa en moe
    ook aan dien kameroad'n
    Hoi, tot schriefs.
    Volg'nde bericht komt weer op zien holands dat gait mie dunkt mie beter oaf.

• 19 December 2004 - 12:38

Mike:

Hier een berichtje van mij Ik probeer je aldoor al te mailen maar dat lukt niet. Daarom doe ik het maar zo. Hoe is het daar? Ik mis je wel want sinds jij weg bent heb ik niet meer gekaart. Dus ik hoop dat je niet langer moet blijven. Groetjes Mariette P.S Lekker Geknipt

• 23 December 2004 - 10:02

Peter, Lana En Kids:

ha Pascal, wat weer een prachtgedicht! we wensen jou en je hele team daar een fijne en vooral gezonde kerst en natuurlijk een zeer voorspoedig 2005!