De bar en het bier !
Door: Annivaca
17 November 2004 | Irak, Bagdad
Inderdaad mensen, barbier zo wordt hier dus een kapper genoemd ! In dit geval is dit onze eigen detachementkapper Casper. Hij heeft een aantal van de mannen met zijn tondeuse bewerkt. En eerlijk is eerlijk: de resultaten mogen er zijn.
Op dit moment hebben we echter nog een aantal ijdeltuiten in het detachement die er nog niet aan willen geloven, maar neem het van mij maar aan: ook zij gaan onder het mes ! Met een beetje aanmoediging uit Nederland moet dat toch lukken ?
Veel plezier met de foto’s, ik hoop dat jullie de mannen nog herkennen.
17 November 2004 - 16:18
Jaap:
Zo, Pascal, eindelijk je wilde haren kwijt?! Dat zou tijd worden!
veel succes daar verder!
groet'n Jaap -
17 November 2004 - 16:19
Claudia:
papa waar is je snor?????zal mamma leuk vinden hahaha -
17 November 2004 - 17:04
Maartje:
hahaha Leuk die foto's. Nu zal ik eens met een wist je dat komen Casper heeft roodkroes haar, ik heb hem nog nooit met langer dan 2 cm haar gezien. Dus als jullie scheren moet hij maar eens laten groeien of niet??? -
17 November 2004 - 17:30
Funz:
Ton,
Ik zit nu al uren te kijken doch zie de verschillen duidelijk! Jij ook. Houdt je taai taai. -
17 November 2004 - 18:14
Andries:
ton, in turkije zijn snorren ook al lang uit,
staat goed zonder.
alles verder wel?
groeten fam.hagendijk -
17 November 2004 - 18:28
B&N:
Ach, Pascal, nu is het ook niet te zien dat je kaal wordt. Hopelijk groeit het wel weer aan... Beste uut Ass'n. -
17 November 2004 - 19:11
Joknuffel:
haai papa
jij ook de volgende keer ?
wel makkelijk een dochter die kapster is heb je alleen nix aan als je daar zit maar ik heb al gezien dat casper dat ook heel goed kan
dikke kus jolien -
17 November 2004 - 20:46
Robert:
Staat je goed Pascal. Je blijft toch wel van de drank af he? Er moet toch iemand de mannen weer naar hun eigen "tent" brengen.
gr, Robert -
17 November 2004 - 21:09
Lucienne (jeweetwel Van René):
Ik wens jullie vanuit hier veel succes!! Maar ik denk dat er heel wat moet gebeuren willen Frank en René zich door "bar en bier" Pascal zo laten kortwieken!!!!!!! Wat denk jij ervan Nicoline? -
17 November 2004 - 21:10
Lucienne:
p.s. ik tel er nu pas 9 die zich hebben laten kortwieken???? -
17 November 2004 - 21:48
Clary:
Eèn voor allen, allen voor èèn.... wat vinden jullie, thuisfrond..... -
17 November 2004 - 22:06
Thijs:
Dat ziet er allemaal glad uit jongens! Vakwerk!
En Ton, jij moet uit gaan kijken met foto 2. Want jij brengt met die foto mensen binnen de Kmar op een idee. Ik zie het al voor me.....op elke brigade de Kmar vlag, wapperend zonder vrees en zonder blaam, maar met die kale klets van jou, daar waar eens die mooie granaat zat!!
All the best!
Gr Thijs -
18 November 2004 - 08:30
Jaap (zeeuws Meisje !):
Te gekke coup jongens, wat een uitstraling, wat een gezag, zo is die flitspaal eigenlijk voor niks geplaatst. En ehh Ton, ik begrijp dat je nog een beetje bleu bent de eerste dagen daar, maar waarom alleen foto's van de bovenkant (daar had je in de Hoek toch ook geen problemen mee. ha ha ha)
O ja nog even over die flitspaal, ik geef je 2 dagen en dan staat ie zoals het hoort bij het Nederlandse model, namelijk "SCHEEF". (ik zie er in ieder gevel nooit eentje rechtop staan)en door de weerkaatsing van de flits op jullie kale schedels zijn de foto's toch overbelicht!
Op de staf heb ik de geruchten al gehoord voor een naamswijziging in
detkalemarsfir5@hoekaalben
jij.nu
X X X
Japiejo -
18 November 2004 - 10:55
Peter:
ha neefje Pascal! Zo herken ik je eindelijk ook es op een foto!!
veel succes daar!
groet, Peter (met de rest van de fam. natuurlijk) -
18 November 2004 - 14:45
Hans Marielle Thessa:
Sintmaarten, sintmaarten er lopen twee tomaten, de ene heeft een hoedje op, de ander heeft een kale kop....
of niet papa??? groetjes -
18 November 2004 - 22:02
Spekzool:
DKR: Blote konte gezicht. Pas maar op en vat geen kou. -
19 November 2004 - 17:47
Joost:
Strakke coupes allemaal, maar ik mis een foto voor/na van kapitein Frank.
Scheer hem in zijn slaap !!!! -
19 November 2004 - 17:49
Frank:
Kijk jij maar uit Joost anders kom ik direct terug.... -
19 November 2004 - 17:50
Ton:
Ik ben genoeg militair om een opdracht van een majoor uit te voeren, dus jouw kapitein komt kaal terug, Joost ! -
19 November 2004 - 18:33
ANOEK:
`HA HA HA, WAT LEUK AL DIE KALE KOPPIES!! IK BEN BLIJ DAT JIJ ER NIET BIJ ZIT PIPPIE FRANK!! ANDERS HEB JE ZO'N EIVORMIG hoofdje!!!
HAHAHAHAHAHAHA, GRAPJE!!!
HEEEEEEEL VEEEEEEEL LIEFS NOEKIE DE POEKIE!!! -
19 November 2004 - 18:44
Dudestein:
Snik snik, wat jammer nou geen kaal koppie van de dude!!! Dat had ik wel eens willen zien! nou van mij mag TON je best kaal scheren HOOR...........
Veel sterkte en liefs
Pim{dude}!!!
p.S.onthoud....ZAKAZOELOE!! -
19 November 2004 - 19:56
Ton:
Kaal bekkie zo,hier zou je
het niet doen,eerder een baard zou je nemem want het sneeuwt hier namelijk.
Het beste voor jou en je collega,s.
groeten uut emn
Douwe,Hannie en Zamira -
19 November 2004 - 22:46
Aad En Letty:
Ton wat een gezoek naar de verschillen maar na een tijdje turen met Letty zagen we dat de bar bier toch nog iets van haar bij je gevonden had.
PS. We hoorden net op het journaal dat er iets bij jullie gebeurd was, laat snel even horen of alles ok is.
Groetjes -
20 November 2004 - 04:54
Maak jullie geen zorgen, alles is hier oke ! -
20 November 2004 - 09:08
Geitenprinsesje:
Help.....Pascal, dat had je al jaren eerder moeten doen, dat kapsel!!!!
Kun je zien waar een mens van kan opknappen...hahah. -
20 November 2004 - 10:31
Eddy:
Gatver Ton, je was al lelijk maar nu,.... ach laat maar een kameel ziet toch het verschil niet als je er achter staat ;-) -
20 November 2004 - 14:11
Wibo:
Wat een vreemd gezicht die kale kop, laat maar gauw weer groeien dan komen die paar krulletjes misschien ook weer terug.
Mem -
20 November 2004 - 23:28
Jules:
Casper ik zie het alweer je bent je weer aan het uitleven daaro. (Collega's sterkte) Keep up the good works zou ik... Op de brigade alles z'n gangetje en onze groepsdag (gisteren)was weer erg gezellig. Maar ook een stuk rustiger zonder jouw. We zijn gaan karten en bowlen en annie vliegt gewoon de eerste bocht die ze maakt uit de bocht!! moehahaha. We houden je in de gaten via deze website die trouwens prima in mekaar steekt. Groeten je collega's van de brig. -
23 November 2004 - 19:42
PvO:
He Ton staat goed is dus nu niet vrouw met maar man zonder.
Ik mis inderdaad mintens nog één gezicht in het rijtje zijn naam begint met een F en hij heeft bij jullie de hoogste rank.
Groetjes -
23 November 2004 - 20:32
Bjorn En Maartje:
Inderdaad even dachten wij dat het natuurlijk om het bier ging, maar hoe kan dat ook anders als we bier aan de bar zien staan, toch casper? Maar oke, ook dit gaat je zo te zien goed af! I
Groetjes en succes allemaal.