Detachement aangekomen - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Detachement aangekomen - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Detachement aangekomen

Door: Annivaca

Blijf op de hoogte en volg

11 November 2004 | Irak, Bagdad

Ja, ze zijn dus aangekomen ! En dan bedoel ik niet de kilootjes, maar het feit dat onze mannen nu Camp Smitty onveilig maken.

Om 15.30 uur plaatselijke tijd reden ze moe maar voldaan de poort van het kamp binnen. Na een welkomstdrankje (bedankt SFIR4) werden de spullen naar de slaaptent gebracht. Daarna snel even wat eten en een hele korte verkenning op het kamp.

Leuk gezicht hoor: al die nieuwe mannen die als ware spoorzoekers over het kamp lopen. We gaan zo (heel even) aan het bier. Nou ja, bier ? Alcohol vrij spul, waar je de hele nacht van naar de WC loopt. Dus we gaan de komende nacht ook aan de conditie van die mannen werken.

Morgen om 09.00 uur neemt Frank het commando over. De eerste patrouilles zijn al gepland, dus we gaan dan meteen aan de bak.

Rene en George zijn terug van de long range patrouille. Was een leuke ervaring voor deze mannen. Ook zij hebben veel zwaaiende mensen langs de weg gezien. Ze kwamen dus ook met een goed gevoel terug. Laten we hopen dat dat zo blijft.

De jongens zullen vanavond niet mailen of bellen, vandaar dit bericht op de site. In verband met het roteren is er veel volk op het kamp en is het druk bij de telefoons. Ze zullen in de loop van morgen of overmorgen mailen of bellen.

Ik hoop dat jullie zo voorlopig even gerust gesteld zijn. Het gaat goed met de mannen en ze zullen zo snel mogelijk contact met het thuisfront opnemen.

We zijn met z'n allen wel benieuwd naar de "ongein" die jullie vast en zeker vanavond nog op de site gaan zetten !!!!

• 11 November 2004 - 16:54

Yolanda:

Wat fijn dat jullie allemaal veilig aangekomen zijn daar in dat warme Irak.Hier is de eerste nachtvorst geweest.Pas goed op jullie allemaal.knuffies van een moeder uit E.C.

• 11 November 2004 - 17:05

Mike:

He lullo"s
    alle militaire randebieltjes staan hier te zingen om een zak snoep te verdienen. Nou ja nog nooit zo"n kut Sintermaarten meegemaakt. Zelfs jij was dit jaar niet te zingen. We gooien jouw zak wel in de vuilnisbak. Groetjes Ed en Marijke

• 11 November 2004 - 20:36

Robert:

Mooi dat jullie goed aangekomen zijn. SFIR5 succes met de eerste opdrachten.
    gr, Robert (broer van Pascal)

• 11 November 2004 - 20:40

MP PEL SFIR 4:

Wij heten jullie van Harte welkom in dit o zo mooie Irak. succes komende maanden.

• 11 November 2004 - 20:56

Jos:

Goed aangekomen. Mooi zo nu 5 maand stil blijven zitten...

• 11 November 2004 - 21:54

Cisje:

heyhey, heel veel suc6 de komende maanden!!! en bedankt voor t aflossen van me pa :D suc-7, kus

• 11 November 2004 - 22:04

NICOLINE:

Nadat Anoek en Pim met een enorme zak snoep van de ST. Maarten thuiskwamen,zijn we de mail gaan checken.Zou er al wat opstaan?....YES !!!Goed aangekomen, dat was een enorme geruststelling.Sucses methet overnemen van het commando morgenochtend Frank !Liefs van de Veldmuisjes.xxx

• 11 November 2004 - 22:05

hai hai!
    mooi dat jullie goed zijn aangekomen!
    heel veel succes in irak en doe vooral voorzichtig!
    groeten aan iedereen daar.
    x durkje

• 11 November 2004 - 23:07

Astrid:

Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen!
    Succes de komende tijd,
    groetjes Lode en Astrid

• 11 November 2004 - 23:07

Mama Mia:

Fijn te horen dat jullie goed aan gekomen zijn.
    Als jullie aan de alc. vrije bier gaan, zullen wij er hier wel eentje op drinken.
    Doeiiiiiiiiiii
    groetjes Mama mia

• 11 November 2004 - 23:11

Spekzool:

Fijn te weten dat een ieder van jullie goed is aangekomen. Succes met de klus. Hier in Den Haag/Wassenaar is de "coupe" geslaagd. Het vaandel van "Zeeuws meisje" en de "Haagse Ooievaar" zijn overgegeven aan de nieuwe DC.

• 11 November 2004 - 23:18

M+p Van Pascal:

fijn dat jullie goed zijn aangekomen, hou het maar een paar dagen rustig,
    succes en tot mail

• 12 November 2004 - 08:55

Gerard K:

Oke Boys,
    Fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen.
    Wij zullen jullie volgen en we zien elkaar de 14e.
    PS:Willen jullie vast de bedden opmaken. Ik wil graag het AJAX dekbed.
    Groeten MPPel SFIR 5

• 12 November 2004 - 11:53

Ramón:

Mooi dat alles goed verloopt tot nog toe, ik houd de site scherp in de gaten, veel suc6 alvast voor de komende dagen mannen!
    Groeten Uit Nederland Van Ramon (neef Pascal)

• 12 November 2004 - 11:56

Joknuffel ( En De Rest ):

he mannen!!
    we zijn ook blij te horen dat jullie veilig over zijn gekomen..
    veel succes de komende maanden hoe ons op de hoogte dikke van hier

• 12 November 2004 - 11:59

Joknuffel ( En De Rest ):

hoe =hou :-)

• 12 November 2004 - 16:17

Dick Van Dijk:

Hoi Dick,

Fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen. Geniet van de grote zandbak en de zandstormen, en hou goed de oogjes open en het verstand erbij.

Groeten Cees

• 12 November 2004 - 16:48

Eveline En Xyana (partner + Dochter Robert):

Hallo allemaal!
    heel veel succes! Nu moeten jullie het met je eigen groepje zien te rooien! Wij zijn in ieder geval heeeeeeeeeeeeeeeeel blij dat jullie er zijn, want dat betekent dat onze mannen weer naar ons toe komen!
    We blijven jullie volgen hoor!
    Groetjes

• 12 November 2004 - 17:30

Maartje:

Ben benieuwd hoe het daar is? Willen jullie allemaal die rooie in de gaten houden zodat hij zich goed insmeert met die hitte daar, of valt het mee? Wacht met smart op de eerste foto's van rood gekleurde neusjes haha.

• 12 November 2004 - 18:04

Marcel:

Yo dick,

je bent je zonnebrand vergeten!!

• 12 November 2004 - 19:42

Wibo:

De tamtam had al gewerkt, maar erg fijn om van jou zelf even te horen hoe het is en dat jullie goed zijn aangekomen. Nu kunnen we gaan aftellen!
    Groetjes, Ben&Brecht

• 13 November 2004 - 15:46

HE WIBO,
    FIJN DAT JULLIE GOED ZIJN AANGEKOMEN. DE 30 GRADEN IN IRAK STAAT ME WEL AAN, MAAR IK ZOU VERDER NIET WILLEN RUILEN, DIEP RESPECT VOOR JULLIE ALLEMAAL.
    HOU JE TAAI.

GROETJES THOM & FEMKE

• 13 November 2004 - 16:12

Da_ras:

aan Gerard K: sterkte met de onb.btk's daar. hou de loc's goed in de gaten anders kom je niet bij je eigen kamp uit en als je vragen hebt over de tapmodule mag je altijd bellen. groet en sterkte!

• 13 November 2004 - 21:22

Hans:

voor papa

ik moest op school een gedichtje schrijven.
    Het moest over sintmaarten gaan
    Deze woorden moest ik gebruiken
    1soldaat 2bedelaar 3droom 4heilige 5feest

Ik ben een soldaat.
    Ik maak een exerplaat
    Ik noem je een bedelaar.
    want ik heb veel haar
    ik was aan het dromen
    toen vloog ik tegen bomen
    u bent een heilige kerk
    met heel veel zilverwerk
    ik noem het een feest
    want het was maar en snoep rees. ook wel leuk he pap
    doei!!!!!!!!!!!! kus van mama

• 14 November 2004 - 12:02

Kor:

Goed om te weten dat jullie veilig zijn aangekomen.
    Take care

• 17 Juni 2007 - 11:00

Mxynlwcg Disqyje:

auxrlboyz txwmyol ikdnslxwt cmrdfuwh bjmofnt vmjpehak ilragejsz