Week 13 (gedicht) - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Week 13 (gedicht) - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Week 13 (gedicht)

Door: Pascal

Blijf op de hoogte en volg

06 Februari 2005 | Irak, Bagdad

De verkiezingen zijn voorbij,
alles ging gesmeerd.
Iedereen vond het goed gaan,
er ging niets verkeerd.

De laatste week samen,
10 februari is het gedaan.
Dan gaan de drie ons verlaten,
en zullen op Camp Virginia staan.

Deze week eruit geweest,
Khidr, Thalil, Shaibah en weer terug.
Vanuit de achterruimte van de MB,
zes uur beveiliging op de rug.

Vandaag naar Rumaytah,
veel jongens met hun verhaal.
Veel vermissing en ook diefstal,
het is op dit moment een kwaal.

Maar het goede weer,
maakt het goed.
René weet nu dat als je te lang in de zon ligt,
je iets vaker naar wc toe moet.

De datum van 12 maart,
staat nu vast.
Dus zet maar vast 12 bier,
en een colo light in de koelkast.

Nog een paar weken,
dan is het tijd.
Dan pas kunnen we zeggen,
we zijn weer veilig uit de strijd.

Pascal

• 06 Februari 2005 - 10:19

Clary:

Mag ik dan eidelijk de eerste zijn????
    Grapje! wat maakt het uit!
    Elke vorm van meeleven is waardevol.
    Jongens ik ben blij voor jullie dat de verkiezingen voorbij zijn.Nu de uitslagen nog en dan aftellen.... en pascal de cola light is nu al erg koud dus....

• 06 Februari 2005 - 12:44

Spekzool:

Het is weer een mooie samenvatting van een drukke en spannende week.

• 06 Februari 2005 - 13:15

Dick, Mike En Daan:

He kanjers! Nog even doorbijten he! jullie zijn goed bezig! is een genot voor het oog om jullie foto's te zien. Ik heb de bisonfabriek trouwens bereid gevonden jullie wat vochtvreters te sturen, ze zijn er rond ????

hahaha groetjes, Alwin

• 07 Februari 2005 - 11:57

Alwin:

HEEEE mooie LAMA, stuur maar op hoor, die vochtvreters, straks zweten wij zo erg, dat ze goed van pas komen!!!!

Dick

• 07 Februari 2005 - 12:06

Dick:

Hoi Dick,

Zeg, die cola light is toch niet voor jou bedoeld toch!!, anders ken ik je niet meer hoor!(hahaha)
    Nog effe 5 weekjes volhouden.

Cees

• 07 Februari 2005 - 13:57

Ramon:

ha, nog een maandje, kom op leute! Cola Light ligt erin hoor Pascal ;) Groeten uit TB

• 07 Februari 2005 - 21:06

Chris En Sylvia:

He Pascal, wat kun je mooi dichten, het doet even aan 16 juli denken bij B&N, weet je nog. Je kunt nu echt aftellen, succes nog en we zien je bij de motortoertocht in april, met of zonder haar.

• 10 Februari 2005 - 09:06

Stokkie:

He Casper! Houd je het nog een beetje uit daar? Hoorde van Maart dat 12 maart definitief vaststaat: goed nieuws! Nog even volhouden en dan zien we je volgende maand wel weer terug in NL! Nog veel succes daar!

• 13 Februari 2005 - 11:30

Frank C-DETKMARSFIR-5:

PARTNERS,RELATIES EN VRIENDEN VAN TON, RENE EN GEORGE: DE MANNEN ZIJN VEILIG AANGEKOMEN IN KOEWEIT MAAR NOG NIET TE BEREIKEN. LATER DEZE WEEK GAAT DAT GOEDKOMEN. IK MOEST JULLIE ALLEMAAL DE GROETEN DOEN.
    DE GROETEN!!

• 13 Februari 2005 - 18:03

Spekzool:

Frank,
    Bedankt voor de boodschap dat de jongens veilig zijn aangekomen in Koeweit.
    SUCCES.

• 13 Februari 2005 - 20:25

Clary 14 Februari:

He grote knuffel beren!!
    Dit jaar vele harten gestolen maar toch niet samen....(misschien een foto waard met z'n allen aan het.....)

• 14 Februari 2005 - 14:58

Hey Pasal:

hier een berichtje uit hoogkerk we zijn allemaal al aan het aftellen hoor en er is nog genoeg cola light;) roelie

• 14 Februari 2005 - 18:02

Dijkdoorbraak:

Heb een bepaalde supermarktketen gevraagd om hun hoeveelheid krentebollen en kwarkachtigen weer op peil te brengen, dwz van nul naar 100 %. U zijt wellekome.
    Take care

• 15 Februari 2005 - 06:29

Heee Korremans!!:

Goeie zaak ouwe! Laten ze de schappen maar weer aanvullen met grote bakken met kwark, wat heb ik dat gemist zeg. Hier kennen ze geen krentebollen dus bereid jullie je maar voor!!!!!

Kwarkboer Dick