Peppie foto’s ! - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Peppie foto’s ! - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Peppie foto’s !

Door: Annivaca

Blijf op de hoogte en volg

26 Januari 2005 | Irak, Bagdad

Door al die drukte hier was dat er even niet van gekomen, maar nu is het dan toch eindelijk zo ver: er staan weer wat nieuwe foto’s op de site !

Waarom moest dat nou zo lang duren ? Wel mensen, ook hier gaat het werk voor het meisje. Ja, ’t is even niet anders ! En als je dan ook nog weet dat de centen van de baas (hier al helemaal niet) van blik zijn, ja dan weet je dus waarom dat met die foto’s zo lang moest duren. Druk, druk, druk !

Maar jullie hebben gelukkig al wat foto’s van ons in de MARKRANT kunnen bewonderen ? Stoere mannen, die kerels van het detachement, of niet soms ? Onze Dick ... ja daar word je toch echt wel bang van als je hem zo op de foto in dat blaadje ziet ! En die foto van Marcel in zijn dagelijkse werkhouding dan ? Hangend op ons bankje voor de werktent neemt hij wat wetboeken door. Of zat hij gewoon wat te genieten van het zonnetje ?

Als goedmakertje voor jullie hebben we nu extra ons best gedaan hoor ! Er zijn de laatste weken niet zoveel foto’s geknipt (eigenlijk alleen maar TR foto's) maar we hebben er toch nog een paar voor jullie kunnen vinden. We zien er daarop weer “peppie” uit, vinden jullie ook niet ?

Kom maar op met het commentaar ...

Laatste aanvulling: de Minister staat er ook peppie op !

• 26 Januari 2005 - 11:09

Dick:

Hoi kleine broer,

Wat voor houding neem jij nu aan?? Voel je een hoge drukgebied aankomen of laat je mij zien dat je ook een beetje aan het trainen bent!
    Leuk trouwens die vlechtjes, echt hollandse glorie, je bent een echte mafketel (hahaha)

Groeten van je grote broer

• 26 Januari 2005 - 12:07

Voor Papa Frank:

Leuk hoor die kimono pap !
    Was dat een soort kopspijkersspelletje?
    En dan die fotoos met al dat water; Ik wist niet wat ik zag ! Hier in Leiden heeft het pas nog gesneeuwd ! Daaaag lieve papadepippie. kusjes Anoek

• 26 Januari 2005 - 18:57

Spekzool:

De man die tussen jullie in staat is niet de man die bij ons elke dag het vlees snijdt maar het is de man die bij jullie het goede bericht heeft gebracht!

• 26 Januari 2005 - 20:33

Clary:

hè dick, waar je mee om gaat wordt je mee besmet
    of heb ik het mis....
    groetjes clary enne ...pas goed op elkaar hè

• 26 Januari 2005 - 20:36

Hans:

staat je goed pap, weet ik zeker dat je hem gebruikt.
    groetjes en dikke knuffel.
    van hans voor pascal.

• 27 Januari 2005 - 10:56

Zeeuws Meisje:

Staat je goed, GROTE krentebol, daar kun je mee thuis komen.
    Take Care

• 27 Januari 2005 - 14:34

Corry En Leo:

Wij genieten van alle foto's.
    Frank, je haar is al aardig gegroeid!
    Knuf van ons.

• 27 Januari 2005 - 19:47

Inabijlsma:

hallo pascal
    hoe gaat het met jou ,daar
    we missen je in hoogkerk ,wees voorzichtig ,he
    vele groetjes

inabijlsma_88@hotmail.com

• 27 Januari 2005 - 23:09

Clyde:

Leuk hoor ,een modderbad helemaal voor jou alleen
    voelt lekker aan he? hahaha!
    Hulkieboy sprekend!
    Die man tussen jullie kennen wij van tv en jullie?

• 29 Januari 2005 - 15:03

Ton:

Buurman Ton
    Nu weer met snor? Ik moest goed kijken. Zag de minister pas veel later.
    Groetjes Buurtjes Chris-Birgit

• 30 Januari 2005 - 10:53

Mike:

Lekker Mike zo'n modderbad RETTEKETET RETTEKETET AZ
    zomaar door FEYENOORD aan de kant gezet. Groetjes en hou je haaks Cafe DE WAR namens je voetbalmaatje ED

• 31 Januari 2005 - 17:42

Funz:

Ik wist niet dat Jack Spijkerman bij jullie op bezoek was.

Houdt nog even vol en laat alles weer groeien!