Zeebeving Azië, giro 555 - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu Zeebeving Azië, giro 555 - Reisverslag uit Bagdad, Irak van detkmarsfir5 - WaarBenJij.nu

Zeebeving Azië, giro 555

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg

03 Januari 2005 | Irak, Bagdad

Vanzelfsprekend volgen wij hier ook het wereldnieuws.

Ondanks dat wij nog niets hebben gepubliceerd over de ramp in Zuidoost Azië, kan ik jullie verzekeren dat het ons ook enorm heeft aangegrepen.

Overal in de wereld doneren mensen gelden en worden hulpacties georganiseerd. Wij, KMar groen en blauw, hebben ons daarbij aangesloten en er staat
inmiddels een grote collectebus bij ons in de tenten. Zodra deze gevuld is, zullen wij het bedrag overmaken naar giro 555.

Het liefst zouden we direct in het vliegtuig stappen om op de rampplaatsen politiezorg te verlenen in samenwerking met de hulporganisaties.

Langs deze weg roepen wij jullie allen op om ook geld te storten op giro 555.

Bedankt!

• 03 Januari 2005 - 09:44

Ramon:

of stuur een smsje met de tekst "GEEF" naar 2020, en je doneerd automatisch 1,50 aan giro 555...

Grote ramp op grote afstand, anderhalf miljoen dakloos... shit?!

• 03 Januari 2005 - 13:22

Talenknobbel:

Klopd !

• 04 Januari 2005 - 09:20

Hopper:

He Dillon, knock knock. What got Billy so spooked?

• 04 Januari 2005 - 19:36

Papa Frank:

Ik heb het geld dat ik voor kerst van oma heb gekregen ook door mama laten overmaken naar Azie.Goed dat jullie dat daar ook doen ! liefs van Anoek

• 05 Januari 2005 - 20:04

Rick - Sfir 4:

Ha die Frank,

Lees net een stukje over je in de Panorama.
    Mooi stuk trouwens.
    Maar ik mis die weelderige haarbos van je, en met snor het ik je ook nog niet echt vaak geweest.
    Staat je wel.
    Nou hou je taai en we zien elkaar in het Haagsche.

Rick S.

• 05 Januari 2005 - 20:05

Rick - Sfir 4:

Ha die Frank,

Lees net een stukje over je in de Panorama.
    Mooi stuk trouwens.
    Staat je wel.
    Nou hou je taai en we zien elkaar in het Haagsche.

Rick S.