Kerstfoto's
Door: Annivaca
25 December 2004 | Irak, Bagdad
Een aantal van ons deden voor deze gelegenheid zelfs hun beste pak aan en sommigen gingen bij de voorbereidingen van de foto’s wel heel ver.
Even wat wetenswaardigheden die we toch wel aan jullie kwijt willen:
MAAS wilde wel heel graag mee doen aan de fotosessie. Hij vond zelfs dat hij voor die tijd nog even een bezoekje aan de kapper moest brengen. Het resultaat is echt verbluffend !
CASPER wilde niet met een muts op de foto want dat deed hem te veel aan thuis denken. Een emotioneel mannetje is het, onze Casper, maar uiteindelijk hebben we toch een tussen oplossing kunnen vinden.
GEORGE, die wilde alleen maar met zijn tweelingbroer op de foto. En aldus geschiedde. Voor degene die het niet weten: George zit rechts !
CLYDE, ja die heeft sterallures sinds hij met de Bevelhebber op de foto is gekomen. Hij stond tijdens het nemen van de foto ook wat zenuwachtig heen en weer te schuifelen. ’T is even wennen zonder je grote vriend Minze, of niet Clyde ?
FRANK heeft hier een gedaantewisseling ondergaan en hij wil alleen nog bij zijn achternaam Zappa aangesproken worden.
DICK vond dat het nu wel even kon, hij wilde het namelijk altijd al zo graag doen. En voor we het wisten gebeurde het ook, de tong ging uit zijn mond. Spontane vent, die Dick, al moeten we wel zeggen dat het er niet echt “peppy” uit ziet.
Bij TON zit het wel snor ! Dat plukje haar onder zijn neus is weer helemaal terug. Hij is er blij mee, want die borstel heeft volgens hem wel degelijk een belangrijke functie in zijn leven !
RENE heeft zich hier gemanifesteerd als de muziekkenner van hits uit de jaren 80 en 90. De pose die hij hier aanneemt, is afkomstig van een hit uit 1783. Jullie kennen die hit ongetwijfeld nog: “Smiling kabouter in the sandbek”.
Ja, wat heeft FRED toch met oesters ? Op de gekste momenten doet hij uit volle borst de lokroep van zo’n schelpdier na, we worden er al een beetje gestoord van. U kent de lokroep van een oester niet ? Vraag het dan gerust (via de site) even aan onze Fred.
Bij PASCAL komt zijn “ware vrouwelijke aard” tijdens deze missie langzaam naar boven. Dat is duidelijk zichtbaar op de foto. Kunnen jullie je het al voorstellen: zo’n grote vent, en dan op naaldhakken ?
MARCEL, heeft tijdens zijn Long Range patrouille heel veel mensen gezien die naar hem zwaaiden, de duim naar hem opstaken of het V-teken maakten. Voor al zijn Koeweitse fans wil Marcel met deze geste op de foto iets terug doen.
Een oude Friese wijsheid van WIBO: “Bij een mooie Friese kop horen ook mooie oortjes.” En die mogen best gezien worden vindt Wibo. Dus bij deze dan.
Voor MIKE zijn rood en wit geen kerstkleuren. Hij ziet het meer als de kleuren van de enige echte “winterkampioen”. Vanuit dit verre Irak wenst hij alle “niet AZ fans” heel veel sterkte de tweede helft van de voetbalcompetitie, want dat zullen ze volgens Mike wel hard nodig hebben !
Het laatste woord is nu aan Frank, onze commandant:
Zoals overduidelijk is, hebben wij het hier naar onze zin. Toch denken wij deze dagen heel veel aan jullie. De gedachte aan jullie geeft ons de kracht om hier met elkaar door te gaan. Bedankt voor jullie support tot zover.
Namens deze - zachtaardige - bikkels hele fijne dagen en een gezond, humorvol, geweldloos en gezellig 2005 toegewenst.
We gaan jullie weer zien !
25 December 2004 - 10:52
GOC Vijverlaan:
Over Oesters hoeven wij geen vragen aan fred te stellen. over kerst willen we jullie allemaal (thuis en ver weg) het allerbeste wensen en wellicht dat vrede op aarde erg ironisch is maar als we allemaal het beste met mekaar voor hebben moeten we toch een heel eind kunnen komen! -
25 December 2004 - 11:44
TNT:
Goh Ton wat heb je een lekkere bos haar! Gelukkige Kerst! -
25 December 2004 - 11:49
Chantal:
Stoere foto's met die mutsen! Iedereen daar fijne kerst en een veilige start van 2005! toch vind ik PASCAL het leukst :P:P:P Kuzz Chantal -
25 December 2004 - 11:51
LEX:
Frank, Bianc wilt jouw weelderige haarbos weer terug.....
En Ton...tja wat zal ik zeggen...
Take care daar..
Groetjes Lex en Bianca
Apd Den Haag
Politie Haaglanden -
25 December 2004 - 12:02
Ma:
Gefeliciteerd met je 59-ste verjaardag!!! En ik wens alle familie, vrienden en collega's prettige feestdagen en een mooi 2005!!!
Dick -
25 December 2004 - 12:09
Wylene:
een hele mooie foto clyde. Ben blij om te zien dat je zo straalt. En voor de rest een fijne kerst en een veilig nieuwjaar toegewenst door vrienden, familie en kenissen
kuzzzzzzz -
25 December 2004 - 12:21
Mike:
We kunnen wel zien dat je met een muts op de foto moest erg leuk vond(ahum). Wij wensen jullie alle sterkte toe en ondanks alles toch gezellige dagen we denken aan jullie ieder moment en vooral aan jou. Wiep, Frieda en Amstel -
25 December 2004 - 12:53
Thea:
Hoi Ton,
Leuke foto's!Fijn om te zien dat het daar goed gaat met je.Fijne kerstdagen !groetjes FTMN -
25 December 2004 - 13:42
Mike:
Nou staat enig die muts hoor, mooie ajax kleuren prachtig!! Hele fijne kerstdagen allemaal en eetsmakelijk tijdens het kerstdiner... Mike hou je taai!! liefs marlou -
25 December 2004 - 14:53
Jan K (sfir 3):
Mannen van Sfir 5 en speciaal Frank (staat goed dat sikkie), Marcel en Dick, geweldig die foto's en deze site. Ik wens jullie hele prettige kerstdagen en een goed 2005 en blijf laag en alert!!!! -
25 December 2004 - 16:20
Martin:
Heey Frank,
Lijkt wel een beetje op die foto van ons uit Benidorm!!! Goede feestdagen! -
25 December 2004 - 16:42
Jan En Hillie:
leuke fotosessie jullie hebben er wel wat van gemaakt maar wij missen het overgrote deel want er zijn nog 26 mee die de volgende keer daar wachten wij op de groetjes en nog fijne kerstdagen verder -
25 December 2004 - 17:12
Dick:
Hoi broertje,
Gefeliciteerd met mama onze kerstengel, alweer 59 jaar (zou je niet zeggen, ze lijkt 20!!!!!)
Het is erg gezellig hier, en hebben jouw foto met kerstmuts uitgeprint en in de kerstboom gehangen.
Veel plezier als ober evenals je collega's om de militairen het kerstmaal te serveren.
Wij gaan heerlijk gourmetten en jouw portie vlees is aan mij wel besteed (ik denk aan je!)
Dick, we zullen op jou een toost uitbrengen.
Liefs je grote broer Cees -
25 December 2004 - 17:50
JD Harskamp, Roel R.:
Vanaf een rustige, maar gure Veluwe wil ik jullie erg graag een hele rustige Kerst toewensen. Zo te zien en lezen vermaken jullie je best. Weet dat wij, zeker ook op dit soort momenten, zo af en toe best wel bij jullie stilstaan. Hartelijke groeten van ons allemaal! -
25 December 2004 - 19:36
Wibo:
Staat je goed die kerstmuts en onze gedachten zijn natuurlijk bij jullie.
groet je moeder -
25 December 2004 - 23:08
Dick:
Hai Dick,
Precies tussen de eerste en tweede kerstdag in een berichtje om je (en natuurlijk ook de rest)hele fijne dagen daar te wensen met zijn allen. En uiteraard de beste wensen voor 2005!
De foto's zien er in ieder geval veelbetekenend uit!
Groetjes Bianca -
26 December 2004 - 11:42
Voor Maas:
haj lieve papa !!
wij denken dat de foto erg goed gelukt is en we moeten er erg hard om lachen je heb wel mooi bruin hoofd !!
hele dikke kus van wouter,charlot,robbert en jolien !!! -
26 December 2004 - 12:12
Ton:
Ton prettige feestdagen ook voor het hele detachement en je snor is net zo grijs als die van je vader
ma -
26 December 2004 - 13:05
Ruud M SFIR4:
Mooie foto's jongens, nog fijne dagen toegewenst en een VEILIG 2005. -
26 December 2004 - 19:15
Stan:
Hoi die Ton.
jou staat ook alles hè!
Gelukkig gaat alles goed en heb je je zakdoekje nog regelmatig nodig. Nog een fijne (veilige) tijd toegewenst voor jou en natuurlijk ook voor de rest. Groeten uit Roosendaal. -
27 December 2004 - 18:00
Dijkdoorbraak:
Kostelijk, jullie allemaal zo te zien, voor sommigen een hele verbetering en wellicht iets voor in de toekomst.
Verbouwen hoeft niet veel te kosten......
Take care -
27 December 2004 - 20:58
Spekzool:
Leuk mannen zo'n "muts"
Goede jaarwisseling toegewenst! -
27 December 2004 - 23:22
Geitenprinsesje:
hee pascaliena.....
erughh jammer dat we die naaldhakken niet zien op de foto...kunnen jullie niet een volledig portret van page admiraal maken.
T'Gaat daar niet goed komen in irak hoor, het is je echt in je bol geslagen. Als je thuis komt ben je direct aangenomen voor de jaarlijkse miss parade!! Je hebt nou al de hoofdprijs gewonnen. -
28 December 2004 - 20:59
Michel:
ja mike, je hoord het wel ik ben nog steeds niet van mijn streken af, de meiden zijn nog steeds verliefd op me en ik heb zo'n groot hart dus kan ik niemand pijn doen hahahaha.
maar wat mij niet aan staat is dat er ook wat minder mooie meiden tussen zitten.mijn voordeel is dan weer, dat ik straks weer 4 maanden weg ga en van vele europeese meiden mag genieten die mij niet kennen. nou ik spreek je wel weer mzzl en tot later -
28 December 2004 - 21:02
Michel:
hoort is met een t sorry -
29 December 2004 - 11:53
Talenknobbel:
Klopd ! -
29 December 2004 - 18:59
Fardo En Miranda:
He Wibo,
Staat je goed hoor die kerstmuts.Wij wensen daar iedereen alvast een goed en gezond 2005 toe !!! -
31 December 2004 - 12:58
Haaay Mike,:
alles doed? met mij wel?? leuke verjaardag van fred gehad? wel ff lache hoor op de kerstfoto de volgende keer!! alvast de beste wensen voor 2005! en een dikke kus renée! -
31 December 2004 - 13:00
Haaaay Mike:
doed ik bedoelde dude of toch goed?? nou ja wat jij wil horen iig geen doed...! renée